facebook youtube

Tagok BejelentkezĂŠse

Email cĂ­med:

Jelszavad:
Elfelejtett jelszĂł | RegisztrĂĄciĂł

Íratkozz fel hírlevelünkre!

Neved:

E-mail cĂ­med:

Iratkozz fel hĂ­rlevelĂźnkre, hogy mindig naprakĂŠsz informĂĄciĂłid legyenek!

Csatlakozz rajongĂłi tĂĄborunkhoz

Helyszínek

Több hektáros területen fekszik a Táti Tó, a tó partján pedig egy disco mely nevét arról kapta, hogy télidőben (vagy még tovább is, novembertől áprilisig) egy jégpálya üzemel a helyén. Innen tehát az Ice Beach név mely immáron hetedik szezonját nyitja 2013. május 11-én szombaton. A fedett partysátor lehetővé teszi, hogy rosszidőben is bulizhasson a nagyérdemű hiszen szükség esetén még temperálni is tudjuk a helyszínt, de szerencsére nem ez a jellemző mivel nyáridőben az oldalfalakat elhúzva pazar látvány tárul a táncolók elé. A már említett tó parti sétánya, a tóban levő félszigeten található PALM BEACH és az R & BEACH (a félszigeten egy pálmaligetben található másik két disco) valamint a Duna parti fák így együtt kivilágítva, vonzza a tekintetet. A Heineken jóvoltából épült teraszon, kényelmes fotelekből élvezhetjük ezt a látványt. Természetesen idén is üzemel a flair koktél pult az ICE BEACHEN. 10 méterre a party sátortól található a finn rönkből készült RÖNKHÁZ ÉTTEREM melynek konyhája éjszakára kitelepül a beach kertjébe ahol grillétlapról választhattok ételeket. Azoknak a vendégeknek akik kedvelik a romantikát, ajánljuk a tóparti sétát, a már említett szakaszon pedig rengeteg a kerti pad ahol jót lehet relaxálni egy-egy kimerítő szett után. Ez tehát az ICE BEACH melyről még fontos leírnunk, hogy az eddig mért legnagyobb árvízszintnél is magasabb gát veszi körbe a területet biztosítva, hogy rendkívüli esetben is megtartható legyen a party.
Szombatonként a HOUSE és a MODERN TÁNCZENE kedvelőié az ICE BEACH. A rendszeresen fellépő dj-k: BÁRÁNY ATTILA, ANTONYO, MUZZAIK, VOKSÁN VIRÁG, CHRIS LAWYER,JULIA CARPENTER, TOMMY B., STRONG R.


Oszd meg barátaiddal:Akik nem ismerik a Táti Tavat, pontosabban a tó téli üzemmódját, azoknak biztos fejtörést okozhatott, hogy miről is kapta a nevét az Ice Beach. Nos bizonyára nem a 20 milliós kérdések közé tartozna, hogy miről kapta a nevét a Táti Tó másik klubja a PALM BEACH. Impozáns látványt nyújt - már a főútról betekintve is - a tóba benyúló 1200 négyzetméteres félsziget, melyen több pálmaliget övezi azt a táncteret ahol elsősorban az "idősebb" generáció zenei igényeinek szeretnénk megfelelni. Szombati napokon a 80-90-es évek RETRO lemezeiből játszik a rezidens DJ.BÖRI. Ami változás az idén, hogy belépnek a repertoárba a kétezres évek klasszikusai. Hatalmas baldahinos bőrágyakon itt is relaxálási lehetőség van a kimerítő tánc után, miként a Palm Beachen is le tudjátok hűteni magatokat egy-két koktéllal. A portán megváltott belépő erre a helyszínre is érvényes ugyanúgy, mint az ICE BEACHRE és az R& BEACHRE egyaránt. A három klub légvonalban mindössze 40 méterre van egymástól még se hallani át a másikat, így lett kialakítva a Palm és az R& Beach hangrendszere. A félsziget open air, tehát teljesen nyitott,ezért kiszolgáltatottak vagyunk az időjárásnak de bízunk abban, hogy mihamarabb beköszönt a jó idő és elkezdődhetnek itt is a nagy bulik.


Oszd meg barátaiddal:


R & BEACH

A félsziget nyugati oldalán került kialakításra az R’N’Beach. Mint ahogy a névből már következtetni lehet,ezen a helyszínen az R & B stílusé a főszerep. Immáron negyedik szezonját kezdi a PEACHES & CREAM Magyarország legnépszerűbb R’N’B party sorozata mely már nagysikerű önálló klubbal is rendelkezik a fővárosban. Nos a forró hónapokban a Nagymező utcából áttelepül a rezidencia az R’N’Beachre a Táti Tó partjára. A hely egyenlőre open air, de reméljük , hogy minél hamarabb le tudjuk fedni a táncparkettet így már az idei szezonban sem zavarhatja meg az időjárás az önfeledt szórakozást!


Oszd meg barátaiddal:


TĂĄt ĂŠs Esztergom kĂśzĂśtt a 117-es szĂĄmĂş főúton | EsztergomtĂłl 6 km | Budapesttől 45 km | GPS E18° 40’38,5” N47° 44’50,8”