facebook youtube

Tagok Bejelentkezése

Email címed:

Jelszavad:
Elfelejtett jelszó | Regisztráció

Íratkozz fel hírlevelünkre!

Neved:

E-mail címed:

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy mindig naprakész információid legyenek!

Csatlakozz rajongói táborunkhoz

Általános adatkezelési és felhasználói szabályzat

FELHASZNÁLÓI SZABÁLYZAT

Az alábbi szabályzat szabályozza az Adatkezelő és az Érintettek kötelezettségeit és jogait, ahol

- az Adatkezelő a www.icebeach.hu internetes portál (továbbiakban: Honlap) mindenkori fenntartója
- az Érintett pedig a Honlapon, regisztráció vagy hírlevél feliratkozás során személyes adatot nyújtó természetes vagy jogi személy (felhasználó)


A. Fogalmak

1. Személyes adat: Az Érintett a Honlapon, regisztráció során szolgáltatott vagy vele összefüggésbe hozható adata, és az adatból levonható, Érintettre vonatkozó következtetés.
2. Adatkezelés: alkalmazott eljárástól függetlenül a személyes adatok gyűjtése, felvétele és tárolása, feldolgozása, hasznosítása.
3. Kezelt adatok köre:

- sikeres regisztrációhoz kötelezően megadandó adatok: felhasználó név, nem, születési idő, lakhely, jelszó, e-mail
- adatok, melyek megadása nem kötelező: családi állapot, telefonszám, icq azonosító, skype azonosító, msn azonosító, aol azonosító, youhoo azonosító google talk azonosító, weboldal cím, blog cím, iskolai és munkahelyi adatok
- az Érintett számítógépének IP-címe, biztonsági okokból.


B. Az Érintett kötelezettségei

- Az Érintett kijelenti, hogy az adatkezelési és felhasználói szabályzatot elolvasta, feltételeit elfogadja, és az általa nyújtott adatok mindenben megfelelnek a valóságnak.
- Az Érintett hozzájárul, hogy értesítési e-mail címére az Adatkezelő hírlevelet küldhessen.
- Az Érintett tudomásul veszi, hogy a Honlapon látható minden saját tartalom szerzői műnek bizonyul, szerzői jogvédelem védi, felhasználása az Adatkezelő engedélyhez kötött.
- Az Érintett vállalja, hogy személyes adatait szükség esetén módosítja, amennyiben azokban változás állna be.


C. Az adatkezelés célja

- A kötelezően megadandó adatok gyűjtésének és kezelésének célja az Érintett jogosultságának azonosítása és a jogosulatlan felhasználók kiszűrése.
- Mind a kötelezően megadandó adatok, mind a nem kötelezően megadandó adatok segítik az Adatkezelőt abban, hogy a Honlap reklám csatornáit megfelelően tervezze, hírlevelet, vagy rövid szöveges üzenetet (sms-t) küldjön az Érintett e-mail címére, illetve telefonszámára. A hirdetési csatornáknál használt személyes adatok nem kerülnek átadásra, feldolgozásra harmadik személynek. Az adatok ilyen célú felhasználását a felhasználó leiratkozással tilthatja meg.


D. Az adatkezelés és a Honlap használatának szabályai

- Az Adatkezelő a személyes adatokat nem adhatja tovább harmadik személynek.
- Az Adatkezelő a személyes adatokat védi a jogosulatlan hozzáféréstől.
- Az Érintett e-mail címe a további felhasználók számára semmilyen esetben nem látható, a privát üzenetek belső üzenetküldő kiszolgálóról működnek.
- Az Érintett leiratkozással megszüntetheti regisztrációját, ezután az Adatkezelő az Érintettet semmilyen előzőleg megadott elérhetőségén nem keresheti, az adatlap a továbbiakban nem látható további felhasználók számára, belső üzenet nem küldhető az Érintettnek.
- Amennyiben az Érintett jogellenes magatartást folytat a Honlapon, rendszeres moderálási gondokat okoz (irányadó a Magyar Tartalomszolgáltatók Egyesületének Tartalomszolgáltatási Kódexének 3. számú melléklete - ) az Adatkezelő akár előzetes értesítés nélkül is megszűntetheti az Érintett regisztrációját, adatlapját, valamint az Adatkezelő az Érintett számítógépe IP-címének azonosításával akadályozhatja az Érintett hozzáférését a
Honlaphoz.)
- Az Érintett kifejezett kérésére az Adatkezelő törli az Érintett személyes adatait az adatbázisból.
Kérelem küldésének címe: info@tatito.hu
- Az Adatkezelő a személyes adatokat az Általános adatkezelési és felhasználói szabályzattól eltérően nem használhatja, ettől eltérni csak az Érintett előzetes beleegyezésével lehetséges, és az Adatkezelő köteles biztosítani az Érintettnek azt a lehetőséget, hogy a szabályzatban foglaltaktól eltérő felhasználást megtiltsa.ADATVÉDELMI NYILATKOZAT

A IceBeach Kft. tiszteletben tartja és védi mindazok magántermészetű adatait, akik bármilyen formában kapcsolatba kerülnek vele.

Működésünk során az alábbi alapelveket tartjuk szem előtt:
A részünkre tudatosan átadott magántermészetű adatokat csakis arra a célra használjuk fel, amelyre azt rendelkezésünkre bocsátották. Ezeket az adatokat más célra történő felhasználás céljából soha, semmilyen körülmények között senkinek nem adjuk tovább.
Közönségadatokat csakis statisztikailag feldolgozott formában, egyedi azonosítókhoz nem kapcsolhatóan hozunk nyilvánosságra, s ezekben a statisztikákban sem foglalkozunk olyan jellegű témakörökkel, amelyek bármilyen módon túlmennének a közérdeklődésre számot tartó kérdések körén.
A magántermészetű adatokat minden elvárható módszerrel védjük attól, hogy azok részben vagy egészben illetéktelen kézbe kerüljenek.
A www.icebeach.hu oldalak látogatóiról csak automatikusan generálódó információkat gyűjtünk (látogató IP-címe, domain neve, látogatás időpontja, megtekintett oldalak, használt böngészőprogram) ám ezeket az adatokat kizárólag a technikai kompatibilitás és a statisztikai információk nyomon követése céljából dolgozzuk fel, majd megsemmisítjük.
Egyes szolgáltatásaink igénybevételéhez felhasználóinknak regisztrációs kérdőívet kell kitölteniük. A regisztráció során keletkező információkat a legnagyobb körültekintéssel, szigorúan bizalmasan kezeljük. Az információk megadására azért kérjük felhasználóinkat, hogy róluk statisztikai adatokat nyerjünk. Segítségükkel szolgáltatásainkat a felhasználók érdeklődésének megfelelően fejleszthetjük tovább.
Oldalaink tartalmaznak linkeket a partnerek vagy hirdetők website-jaira. Az Ice Beach Kft. nem felelős e website-ok személyiségi eljárásmódjáért, illetve tartalmáért.Tát és Esztergom között a 117-es számú főúton | Esztergomtól 6 km | Budapesttől 45 km | GPS E18° 40’38,5” N47° 44’50,8”